Maxa Malmö

 

Din tillväxtresa börjar här

Maxa Malmö arrangeras för femte gången och har genom åren lockat flera hundra företagare att ta chansen att ha speed dates med framgångsrika företagsledare och investerare. Efterfrågan är stor bland Malmöföretagare att få det efterlängtade kapitaltillskottet eller nätverket som de behöver för att kunna bygga ut sin verksamhet.

Vi tar emot ansökningar fram till den 16 februari. Själva arrangemanget Maxa Malmö äger sedan rum den 13 april 2018 på Studio i Malmö.

Läs mer om hur processen ser ut i år skicka gärna din ansökan redan idag!

Är du osäker om Maxa Malmö är något för dig? Kika gärna i menyn till vänster för att läsa om några exempel på tidigare deltagare i Maxa Malmö. Vill du läsa om hur det har gått på Maxa Malmö speed dates genom åren? Under fliken Maxa Malmö i siffror har vi samlat en massa fakta, statistik och inte minst bilder på hur det såg ut varje år.

 

Maxa Malmö speed date 2017

Du möter framgångsrika investerare på Maxa Malmö

Våra investerare är framgångsrika Malmöföretagare som själva startat och byggt upp företag. Gemensamt för alla är att de vill vara med och bygga ett bättre Malmö med fler Malmöbor i anställning. Detta kan vi göra genom att utveckla fler framgångsrika företag som växer och skapar fler jobb.

Du möter dem på Maxa Malmö. De vill höra dina framtidsplaner, dina idéer och visioner. Kanske kommer investeraren bli din mentor, ställa upp med affärsrådgivning eller investera i ditt företag. Du har framför allt en chans att lägga till en grymt bra affärskontakt till ditt nätverk!

Några investerare som har varit med tidigare år är Eva Edenhammar, Dan Magnusson, Anders Holm och Dan Olofsson.

 

Vi vill se dig att lyckas

Tillväxt Malmö, som står bakom arrangemanget, är ett unikt samarbete mellan näringslivet och Malmö stad. Vi erbjuder personlig och kvalificerad affärsutveckling för Malmöföretag med tillväxtambitioner. Genom att utveckla företag och bidra till tillväxt skapas fler jobb, vilket är grundtanken med vårt arbete. Fler människor i arbete ger ett bättre Malmö.

Maxa Malmö gör vi för att vi ser att många av stadens företag och entreprenörer behöver tillgång till kapital och extern kompetens för att kunna växa. Genom vårt nätverk av investerare skapar vi mötesplatsen Maxa Malmö.

Har du några frågor? Hör av dig till Maxa Malmö projektledaren och affärsutvecklaren Petra Lundgren på petra.lundgren@tillvaxtmalmo.se eller 0708-50 59 47. Välkommen med din ansökan!

 

Ver peliculas online