Axxa Malmö – acceleratorn för Malmöföretag som vill växa

Tillväxt Malmö erbjuder affärsutveckling genom acceleratorn Axxa Malmö, där ditt företag har ett nära och personligt samarbete med Tillväxt Malmö under ett års tid.

Vi hjälper dig att skapa tillväxt i ditt företag

Vi hjälper dig att skapa tillväxt i ditt företag

Som Axxa Malmöföretag får du:

– Skräddarsydd affärsrådgivning som hjälper ditt företag framåt

– Tillgång till vårt stora nätverk av såväl partners som investerare

– Kunskap genom inspirerande seminarium och workshops

– Hjälp med att utveckla en framgångsrik tillväxtplan så att ditt företag kan fortsätta att växa.

Axxa Malmö – så här går det till

Målet med Axxa Malmö är att få ditt företag att växa och på så sätt skapa nya arbetstillfällen i Malmö. Mycket ryms i vår accelerator: från en inledande tillväxtanalys till skräddarsydd affärsutveckling och skapandet av en framgångsrik tillväxtplan.

Acceleratorn Axxa Malmö

Acceleratorn Axxa Malmö

Läs mer om vår process>>

Kan ditt företag bli ett Axxa Malmöföretag?

För att komma med i vår accelerator Axxa Malmö behöver en del kriterier vara uppfyllda.

– Företaget ska ha säte i Malmö

– Företaget ska ha mellan 5-50 anställda

– Företaget ska ha betalande kunder

Stämmer detta in på ditt företag? Ansök via formuläret längre ner på denna sida redan idag, så att vi kan skapa tillväxt tillsammans!

 

Johan Wedin, MoveByBike

Johan Wedin, MoveByBike

Ett första möte med våra affärsutvecklare

Vi börjar med att boka ett första, kortare möte för att se om ditt företag och Tillväxt Malmö kan vara rätt för varandra. Om vi båda anser det bokar vi ett nytt möte för att göra en Tillväxtanalys. Denna tar ungefär 90 minuter, och vi kommer då att vilja veta allt om ditt företag: hur det började, var du och ditt företag är nu och hur du ser på framtiden. Vi pratar om dina ambitioner, möjligheter och utmaningar.

Många av de företag vi träffar upplever att de är hjälpta framåt redan efter tillväxtanalysen. Här får du sätta ord på dina visioner i ett neutralt möte – vilket kan ge nya perspektiv. Sedan du startade ditt företag har omvärlden och förutsättningarna ändrats, här har du möjlighet att stanna upp, reflektera och hitta din väg framåt.

Utifrån denna analys ser vi om era behov kan matchas av vårt erbjudande. Vi tar helt enkelt reda på om och hur vi kan hjälpa dig och ditt företag på bästa sätt.

Att vara ett Axxa Malmö-företag

Om tillväxtanalysen visar att vi kan erbjuda hjälp för ditt företag formaliserar vi vårt samarbete och skriver en avsiktsförklaring. I den definierar och prioriterar vi de viktigaste insatserna. Det innebär att du får tillgång till hela vårt erbjudande och en personlig affärsrådgivare. Du får även tillgång till våra partnercheckar, som ger dig förmåner och erbjudanden från våra samarbetspartners. Under avtalstiden kommer vi att ha regelbundna möten där vi går igenom vad som just då är aktuellt för dig och ditt företag. Vi skapar också en tillväxtplan tillsammans för ditt företags fortsatta utveckling. Vi kommer att ha regelbundna uppföljningar under avtalstiden.

Om du inte blir ett Tillväxt Malmöföretag, vill ändå gärna hjälpa dig på vägen och ger gärna tips och råd om var du kan vända dig.

Ansök till acceleratorn Axxa Malmö

Ansök via formuläret nedan redan idag! Skriv en kort presentation av dig och ditt företag, så kontaktar vi dig.

Ditt namn (obligatorisk)

Din mailadress (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande

Ver peliculas online