Frågor och svar

Vad är Tillväxt Malmö?

Tillväxt Malmös uppdrag är att stödja enskilda företagare så att deras företag växer och därmed skapar nya arbetstillfällen och på så sätt bidra till ett bättre Malmö. Vi är en del av den privata stiftelsen Uppstart Malmö och samarbetar bland annat med Malmö stad och Malmö universitet.

Kostar det något?

Nej, det är kostnadsfritt.

Vilka företag arbetar ni med?

Vi arbetar med företag inom alla branscher som har mellan 5-50 anställda och har en möjlighet att anställa flera inom en snar framtid. Ditt företag ska ha betalande kunder idag, och du har en stark vilja att växa.

Måste företaget finnas i Malmö?

Ja, företaget måste vara registrerat och ha verksamhet i Malmö. Jobben ska skapas i Malmö.

Hur kan man få pengar?

Utifrån vår behovsanalys beslutar vi om fortsatt samarbete. Om det är kapital som behövs för att skapa tillväxt i ditt företag finns det möjlighet till finansiering genom våra investerare som är knutna till den privata stiftelsen Uppstart Malmö. Villkor för finansieringen bestämmer du och investeraren tillsammans. Kapitalet kan vara t ex ett lån eller delägarskap. Det är inte ett bidrag. Så här går det till.

Jag såg att min närmsta konkurrent är knuten till er. Jag vill inte att det företaget ska veta våra planer, hur gör vi då?

Vi har full förståelse för detta och därför beläggs alla våra samtal och dokument med sekretess. Det innebär att vi aldrig delar med oss av information om ditt företag utan ditt tillstånd.

Ver peliculas online