16/11 Frukostseminarium med Malin Gyllin: Hur säkerställer vi att vi rekryterar rätt kompetens?

Rekrytering är en rolig och spännande process där vi får möjlighet att visa upp vårt företag, träffa spännande kandidater och till sist välja ut den person som ska bli en del av organisationen.

Malin Gyllin driver HR-konsultföretaget Stand By You och har arbetat med rekrytering under 20 år på små och stora företag, både nationellt och internationellt.

OBS! Vi har bytt lokal för detta evenemang. Vi kommer att vara hos vår partner Advokatbyrån Vinge på Östergatan 30 i Malmö.

Det investeras mycket tid och energi i processen och det gäller att den är välplanerad. Det är lätt att dras med när kandidaterna presenterar sig och det är inte helt sällan man väljer den kandidat man har trevligast med under intervjun. Hur behåller jag fokus och utvärderar kandidaterna på bästa sätt mot den kravprofil som sattes upp i början av processen?

Genom en välplanerad utvärderingsfas med intervju och arbetsprov kan du välja den kandidat som passar gruppen och företagets utveckling bäst. Utgå från kompetenser och företagets kultur för att navigera rätt och bibehålla rätt kurs hela vägen.

Välkommen till en inspirerande morgon tillsammans med Malin Gyllin från Stand By You.

Malin är författare till boken “Så gör du en träffsäker rekrytering” som gavs ut våren 2017. Sin erfarenhet inom rekryteringsområdet har hon skaffat sig genom olika befattningar på Adecco, Sony Ericsson och idag driver hon egen verksamhet som HR konsult.

De senaste 8 åren har Malin haft uppdrag som bl.a. projektledare, HR-ansvarig, rekryterare och chefsrådgivare på olika företag i regionen.

Datum: Fredagen den 16 november
Frukost: 7.30 – 8.00
Föreläsning: 8.00 – 8.45, slut senast 9.00
Plats: Advokatbyrån Vinge, Östergatan 30

Sista anmälningsdag är den 9 november.

Frukostsamtalet är kostnadsfritt, men för den som inte dyker upp utan att ha avanmält sig senast den 12/11 tar vi en avgift på 295 kr.

Publicerad i
Ver peliculas online