Frukost: Den nya Dataskyddsförordningen – dags för anpassning!

Från PuL till GDPR.

Intresset för den nya Dataskyddsförordningen är stort, vi arrangerar därför ett frukostseminarium för tillväxtföretagen där ni får tillfälle att höra mer om den nya lagstiftningen om hantering av personuppgifter.

I maj 2018 förändras reglerna avseende hantering av personuppgifter markant. De nya reglerna ställer helt nya krav och företag behöver börja förbereda sig redan nu.

Jens Kinnander De nya reglerna innebär bland annat ökade krav på information och transparens när personuppgifter samlas in, nya lagregler för individer i form av rätten att bli glömd och dataportabilitet, krav på ”privacy by design” och ”privacy by default”, nya säkerhetskrav samt anmälningskrav vid personuppgiftsincidenter.

Företag som bryter mot reglerna riskerar höga böter. Det nya sanktionssystemet innebär att företag börjar prioritera dessa frågor ännu högre än tidigare.

Frågorna inför denna förändring är många och vi låter advokaten Jens Kinnander, Advokatfirman Delphi, gå igenom de viktigaste förändringarna och framförallt hur företag påverkas och vilka förberedande åtgärder som måste vidtas.

Datum: Torsdagen den 14 september
Frukost: 7.30 – 8.00
Föreläsning: 8.00 – 9.00
Plats: Tillväxt Malmö, Rådmansgatan 9

Frukostföreläsningen är tyvärr fullsatt. Kontakta info@tillvaxtmalmo.se för att ställa dig i kö.

 

 

 

 

 

 

 

Frukostföreläsningen är kostnadsfri. De flesta av våra arrangemang blir fullsatta. Om du skulle få förhinder, glöm inte att avanmäla dig. Då får fler chansen att gå och det blir inte så mycket kaffe över. Tack!
Skicka ett mejl till info@tillvaxtmalmo.se.

Publicerad i
Ver peliculas online