Frukostseminarium med Elin Perttu. Konkurrenskraft genom välfungerande team – ”Hur svårt kan det vara?”

Vi vet alla vad som händer med oss när vi inte känner oss motiverade. Vi går liksom på halvfart och gör inte det där lilla extra. Lågt medarbetarengagemang är förödande för produktiviteten och inte minst för organisationens konkurrenskraft.

Vad kan du som ledare göra för att motivera och engagera dina medarbetare och ta tillvara på deras kunskap och drivkrafter? Hur bygger du för framtiden genom att identifiera potentialen i dem? Och hur ska du anpassa ditt ledarskap för att skapa välfungerade team?

Hur svårt kan det vara? Inte ett dugg, faktiskt. Det som krävs är självinsikt och en tilltro till vår inneboende förmåga. Välkommen till en inspirerande, och en smula utmanande, morgon tillsammans med Elin Perttu från Predictio.

Elin är utbildad beteendevetare från Lunds universitet med lång erfarenhet av förändringsledning, ledarskapsutveckling och HR från IKEA. Idag är hon Senior Account Manager på Predictio som är specialister inom ledarskap, medarbetarengagemang och utvärdering av personal.

Datum: Torsdagen den 4 oktober
Frukost: 7.30 – 8.00
Föreläsning: 8.00 – 8.45, slut senast 9.00
Plats: Centrala Malmö, TBD

Sista anmälningsdag är den 28 september.

Anmäl dig här >>>

Publicerad i
Ver peliculas online