Frukostseminarium med Lisa Remnelid

Lisa Remnelids presentation 14/2

Värdeskapande konceptutveckling – 5 steg till framgångsrika koncept

Tillväxt Malmö bjuder in till frukostsamtal med Lisa Remnelid.

Det är ofta lätt att avvika från ditt kärnkoncept när kunderna börjar fråga om något annat, eller du börjar kopiera vad din konkurrent gör. Hur behåller vi vårt unika försäljningsförslag inom vårt kärnkoncept?

Värdeskapande konceptutveckling leder till framgångsrika koncept

Vilken image har ditt koncept och hur uppfattas den av dina kunder, målgruppen, konkurrenterna eller marknaden? Att ha ett tydligt koncept underlättar när man ska attrahera och kommunicera med kunder. Konceptet ska vara imagebärande och tydligt kopplat till de aktuella målgrupperna. Lisa berättar om hur man bygger, utvecklar och underhåller ett koncept för att skapa en identitet, attrahera fler kunder samt öka kundnöjdhet och attraktionskraft.

Vem är Lisa?

Lisa Remnelid är grundaren och huvudkonsulten för Remnelid Commercial Consulting AB, ett internationellt konsultbolag som specialiserar sig i konceptutveckling, kundupplevelse och strategisk utveckling. Lisa själv kommer från Australien och har bott i Malmö sedan 2001. Hon har bland annat jobbat för Copenhagen Airport och IKEA Shopping Centers.

 

”För oss är inga kunder likadana och av den anledningen skräddarsyr vi lösningar till varje individuell kund. Dessutom har vi god förståelse och erfarenheter av flertal kulturer vilket separerar oss från konkurrenter, genom att vi kan applicera våra internationella erfarenheter på ett utvalt projekt när vi utvecklar och anpassar våra tjänster i projekt.” 

 

Datum: torsdag 14 februari 2019
Frukost: 7.30 – 8.00
Föreläsning: 8.00 – 8.45, slut senast 9.00
Plats:Advokatbyrån Vinge, Östergatan 30

Anmäl dig här >>

Publicerad i
Ver peliculas online