Maxa Malmö speed date

13 APRIL 2018
SÖK SENAST 16 FEBRUARI

Vad är Maxa Malmö?

Maxa Malmö är en dag fylld med speed dates mellan företagare och investerare som arrangeras varje år av Tillväxt Malmö. Det är en möjlighet för stadens företagare att hitta investerare till sin verksamhet. Det är också en möjlighet att nätverka med framgångsrika företagsledare och investerare och få tips, idéer och kontakter som tar verksamheten framåt.

Maxa Malmö är en mötesplats för tillväxt och skarpa affärer.

 

Vem söker vi?

Vi söker vanliga och ovanliga företag inom alla branscher som behöver pengar eller extern kompetens för att växa och anställa fler. Vi söker dig som driver ett företag i Malmö med upp till 30 anställda och har betalande kunder.

Du behöver exempelvis tillgång till nätverk, hjälp med tillväxtplan eller finansiering. Ditt företag befinner sig i en fas där du behöver öka personalstyrkan, investera i maskiner, utveckla en produkt, en tjänst eller en ny marknad.

 

Vad vi erbjuder?

-> Möjlighet att knyta kontakter med flera framstående investerare och företagsledare
-> Möjlighet att träffa upp till tre investerare i personliga möten
-> Möjlighet att knyta nya affärskontakter med ett 30-tal företagare
-> Paketering av din affärsidé inför träffen med investerarna
-> Träning i presentationsteknik inför träffen med investerarna
-> En personlig affärsutvecklare på Tillväxt Malmö
-> Tillgång till Tillväxt Malmös utbildningar och seminarier
-> Tillgång till Tillväxt Malmös nätverk av partners
-> Stöd i investeringsprocessen

 

Hur går det till?

Du ansöker på vår hemsida via länken nedan senast den 16 februari. Vi gör sedan löpande intervjuer och urval fram till sista ansökningsdagen. Om du går vidare till nästa steg får du göra en kort presentation inför en jury. Vid positivt bifall är det sedan final den 13 april.

Inför finalen kommer du att, i grupp med andra företag, tränas och coachas för att din presentation ska bli så professionell som möjligt. I finalen har både investerare och företag möjlighet att påverka och önska vem man vill träffa.

 

Publicerad i
Ver peliculas online