Kapital – möt våra investerare

När du kommer till oss på ett första möte gör vi en tillväxtanalys. Om ditt företag matchar våra kriterier och vi har möjlighet att stötta dig framåt, skriver vi ett avtal och du är med i vårt acceleratorprogram Axxa Malmö. Du får tillgång till vårt erbjudande och detta innebär också att vi kan presentera utvalda företag för investerarna i stiftelsen Uppstart Malmö.

Våra investerare är intresserade av att träffa företag som kan växa och anställa i Malmö.

Ett möte med en erfaren och engagerad företagsledare ger dig inte bara en möjlighet till investeringshjälp, utan också tillgång till deras erfarenheter och nätverk. Mötet kan leda till ett långsiktigt engagemang i ditt företag. Investeringen kan ske genom att investeraren till exempel lånar ut pengar eller blir delägare i ditt företag. Samarbetet sker på affärsmässiga grunder med mål att bidra till fler arbetstillfällen.

uppstartmalmo.se kan du läsa om vilka investerare är knutna till Stiftelsen Uppstart Malmö och Tillväxt Malmö.

Investeraren Anders Holm, även tidigare drake i tv-programmet ”Draknästet”, i samspråk med en företagare.

Mötesplatsen Maxa Malmö

Stampel_beskuren-rakMaxa Malmö är en speeddejt mellan företagare och investerare som arrangeras varje år av Tillväxt Malmö. Det är en möjlighet för stadens företagare och entreprenörer att hitta investerare till sin verksamhet. Det är också en möjlighet att nätverka med framgångsrika företagsledare och investerare och få tips, idéer och kontakter som tar verksamheten framåt.

Maxa Malmö är Malmös mötesplats för tillväxt och skarpa affärer.

Läs mer om Maxa Malmö >>>

 

Ver peliculas online