Maxa Malmö - årets viktigaste evenemang för Malmös företagare!

Succén är tillbaka, nu i nytt format! Precis som tidigare år inkluderar Maxa Malmö speed dates mellan företagare och investerare. Nu vässar vi konceptet ytterligare med inspirerande samtal i Speakers Corner och en mässa med ett antal utställare. Varmt välkommen till Maxa Malmö 2.0 den 5 april kl. 12.30-17.00 på Malmö Arena Hotel!

Vad är Maxa Malmö?

Maxa Malmö är ett evenemang med speed dates mellan företagare och investerare som arrangerats årligen av Tillväxt Malmö sedan 2014. Här får företagare möjlighet att hitta investerare eller en mentor till sin verksamhet. Maxa Malmö innebär också en möjlighet att nätverka med framgångsrika företagsledare och investerare och få tips, idéer och kontakter som tar den egna verksamheten framåt.

Vad innebär Maxa Malmö 2.0?

Den uppgraderade versionen av Maxa Malmö är ett evenemang för alla som tror på och strävar efter en positiv tillväxt av Malmös näringsliv. Här möts företagare, investerare och tillväxtintresserade i en inspirerande miljö. Dörrarna öppnas för nya affärer och möjligheter! Välkommen på en fullspäckad eftermiddag som i år bjuder på:

Speed dates – Vi ger Malmöföretag chansen att presentera sin affärsidé för några av Malmös vassaste investerare. Ansökan öppnar den 15 november.
Läs mer om Maxa Malmö speed date >>

Mässa Ta chansen att synas med ditt företag på årets viktigaste evenemang för tillväxtintresserade.
Läs mer om mässan >>

Speakers Corner  Här tar vi del av kunskap och inspiration från utvalda talare. Föreläsningarna är förpackade i ett lättsmält och modernt format; korta och koncentrerade samtal på 15-25 minuter.
Läs mer om talarna på Speakers Corner >>

Mötesplats  Maxa Malmö resulterar inte bara i investeringar: här sker spännande möten och värdefulla kontakter skapas. Vare sig du är på plats som utställare, företagare eller bara har ett stort intresse för tillväxtfrågor så är Maxa Malmö 2.0 ”the place to be”. Ta denna unika möjlighet att bredda både nätverk och kunskap!

Ladda ner broschyren om Maxa Malmö 2.0>>

Läs om Maxa Malmö 2018>>

 

Ver peliculas online