Maxa Malmö 2019 är över för i år. Det blev ett fantastiskt event och vi tackar alla som bidrog till att göra dagen så lyckad! 

Du behöver inte invänta nästa Maxa Malmö för att växa ditt företag! På Tillväxt Malmö hjälper vi dig med din tillväxtresa hela året om. Har ditt företag sin bas i Malmö och mellan 5-50 anställda? Då har du möjlighet att delta i vårt acceleratorprogram Axxa Malmö. Kontakta oss för en diskussion om hur vi bäst kan hjälpa dig. Välkommen!  info@tillvaxtmalmo.se 

Maxa Malmö  – The movie!

Vad är Maxa Malmö?

Maxa Malmö är ett evenemang med speed dates mellan företagare och investerare som arrangerats årligen av Tillväxt Malmö sedan 2014. Här får företagare möjlighet att hitta investerare eller en mentor till sin verksamhet. Maxa Malmö innebär också en möjlighet att nätverka med framgångsrika företagsledare och investerare och få tips, idéer och kontakter som tar den egna verksamheten framåt.

Vad innebär Maxa Malmö 2.0?

Den uppgraderade versionen av Maxa Malmö är ett evenemang för alla som tror på och strävar efter en positiv tillväxt av Malmös näringsliv. Här möts företagare, investerare och tillväxtintresserade i en inspirerande miljö. Dörrarna öppnas för nya affärer och möjligheter! Välkommen på en fullspäckad eftermiddag som i år bjuder på:

Mässa – Ett 50-talet utställare, allt från stora internationella till mindre Malmölokala företag.
Utställare 2019>>

Speakers Corner  Kunskap och inspiration från utvalda talare. Föreläsningarna är förpackade i ett lättsmält och modernt format; korta och koncentrerade samtal på 15-20 minuter.
Läs mer om talarna på Speakers Corner >>

Mötesplats  Maxa Malmö resulterar inte bara i investeringar: här sker spännande möten och värdefulla kontakter skapas. Vare sig du är på plats som utställare, företagare eller bara har ett stort intresse för tillväxtfrågor så är Maxa Malmö 2.0 ”the place to be”. Ta denna unika möjlighet att bredda både nätverk och kunskap!

Speed Dates – Vi ger Malmöföretag chansen att presentera sin affärsidé för några av Malmös vassaste investerare. 24 finalister var i år kvalificerade till  Speed Date med investerarna.
Läs mer om Maxa Malmö Speed Date >>

 

Läs om Maxa Malmö 2018>>

 

Ver peliculas online