Succén är tillbaka, nu i nytt format! Precis som tidigare år inkluderar Maxa Malmö speed dates mellan företagare och investerare. Nu vässar vi konceptet ytterligare med inspirerande samtal i Speakers Corner och en mässa med ett antal utställare. Varmt välkommen till Maxa Malmö 2.0 den 5 april kl. 12.30-17.00 på Malmö Arena Hotel! Biljettpris 150 kr.

Vad är Maxa Malmö?

Maxa Malmö är ett evenemang med speed dates mellan företagare och investerare som arrangerats årligen av Tillväxt Malmö sedan 2014. Här får företagare möjlighet att hitta investerare eller en mentor till sin verksamhet. Maxa Malmö innebär också en möjlighet att nätverka med framgångsrika företagsledare och investerare och få tips, idéer och kontakter som tar den egna verksamheten framåt.

Vad innebär Maxa Malmö 2.0?

Den uppgraderade versionen av Maxa Malmö är ett evenemang för alla som tror på och strävar efter en positiv tillväxt av Malmös näringsliv. Här möts företagare, investerare och tillväxtintresserade i en inspirerande miljö. Dörrarna öppnas för nya affärer och möjligheter! Välkommen på en fullspäckad eftermiddag som i år bjuder på:

Mässa – Ta chansen att möta 50-talet utställare allt från stora internationella till mindre Malmölokala företag.
Se vilka utställare som är på plats >>

Speakers Corner  Här tar vi del av kunskap och inspiration från utvalda talare. Föreläsningarna är förpackade i ett lättsmält och modernt format; korta och koncentrerade samtal på 15-20 minuter.
Läs mer om talarna på Speakers Corner >>

Mötesplats  Maxa Malmö resulterar inte bara i investeringar: här sker spännande möten och värdefulla kontakter skapas. Vare sig du är på plats som utställare, företagare eller bara har ett stort intresse för tillväxtfrågor så är Maxa Malmö 2.0 ”the place to be”. Ta denna unika möjlighet att bredda både nätverk och kunskap!

Speed dates – Vi ger Malmöföretag chansen att presentera sin affärsidé för några av Malmös vassaste investerare. 24 finalister har i år kvalificerat sig till denna speed dateomgång som äger rum i en angränsande lokal till mässan.
Läs mer om Maxa Malmö speed date >>

Maxa Malmö – program

Om inget annat anges håller eventet till på Terrassen, andra våningen på Malmö Arena Hotel.

12.30 – Officiell start.

13.00 – Dateperiod 1 för speed date-finalister, Boulevarden 4

13.45 – Talare Emma Höök, passion som drivkraft.

14.15 – Dateperiod 2 för speed date-finalister, Boulevarden 4

14.15 – Talare Åsa Righard, varumärkesfrågor.

14.30 – Eftermiddagskaffe.

15.00 – Talare Johan Book, motivera din personal.

15.30 – Date on the go för speed date-finalister

16.15 – Talare Ali Eftekhari, våga drömma stort.

16.30 – Avslut med mingel.

17.00 – Mässa slut

Ladda ner broschyren om Maxa Malmö 2.0>>

Läs om Maxa Malmö 2018>>

 

Ver peliculas online