Investerare på Maxa Malmö

Investerare på Maxa Malmö

Investerare som medverkar i Maxa Malmö är framgångsrika Malmöföretagare som själva startat och byggt upp företag. Gemensamt för alla är att de har sitt hjärta i Malmö och vill bidra med sin erfarenhet, tid och pengar för att fler företag i Malmö ska växa. Fler framgångsrika företag som växer och skapar fler jobb bygger ett bättre Malmö.

På Maxa Malmö den 5 april 2019 samlar vi 12 av Malmös tyngsta investerare. Två av dem är Dan Olofsson och Dan Magnusson. På denna sida kommer vi löpande att presentera de investerare som medverkar under 2019 års Maxa Malmö.

Är du eller någon du känner en kvinnlig investerare som skulle vara intresserad av att vara med i Maxa Malmö? Hör av dig till Tillväxt Malmös verksamhetsledare Jan-Erik Bengtsson på jan-erik.bengtsson@tillvaxtmalmo.se

Dan Olofsson

Dan Olofsson

Dan Olofsson – Malmöentreprenör, företagsledare och filantrop

Varför är du med i Maxa Malmö?

Jag tog initiativet till Uppstart Malmö, som är grundstiftelsen som Tillväxt Malmö har utvecklats ifrån. Anledningen var att jag gärna vill stödja entreprenörer som skapar nya arbetstillfällen så att Malmö blir en bättre stad för oss alla. I Maxa Malmö får jag närkontakt med många nya, duktiga entreprenörer.

Vad är du intresserad av för projekt/företag?

Det är viktigt för mig att min insats bidrar till nya jobb. Drivkraft och förståelse hos företagaren för att få in betalande kunder är också viktigt för mig

 

Dan Magnusson

Dan Magnusson

Dan Magnusson –  Malmöföretagare, delägare av Byggnadsfirman Otto Magnusson och ordförande i stiftelsen Uppstart Malmö

Varför är du med i Maxa Malmö?

Jag tycker att Maxa Malmö är spännande för att det har blivit en ny scen i Malmö. Här får företag chansen att kort och koncist presentera sin affärsidé under en begränsad tid för etablerade entreprenörer och det ges möjlighet till investeringar samt goda råd.

Vad är du intresserad av för projekt/företag?

Jag känner ett stort ansvar och ser ett stort behov av att skapa nya jobbtillfällen i Malmö och tror att bästa möjligheten för detta framöver finns inom serviceyrken.

 

Firas Mohamad – Ägare av investmentbolaget Great Invest
Firas Mohamad

Firas Mohamad

Varför är du med i Maxa Malmö?

Jag är med i Maxa Malmö för att det är sätt att hitta nya projekt och entreprenörer att investera tid och kapital i.

Vad är du intresserad av för projekt/företag?

Jag är intresserad av företag med en tydlig affärsidé och med en driven entreprenör i spetsen som vill ta nästa steg.

 

Behdad Ansari – VD Devoote AB
Behdad Ansari

Behdad Ansari

Varför är du med i Maxa Malmö?

Det är en bra plattform för att komma i kontakt nya företag och entreprenörer. Jag är alltid intresserad av investera i drivna entreprenörer med en affärsidé som är skalbar. Samtidigt är detta något som gynnar regionen och kan skapa fler arbetstillfällen, alla människor behöver lite hjälp på vägen och det är bara kul att kunna bidra.

Vad är du intresserad av för projekt/företag?

Jag tittar på alla typer av bolag. Det absolut viktigaste för mig är människorna som driver bolaget.

En driven entreprenör med en väl genomtänkt affärsidé som går att skala upp är min önskan till jultomten. Vilken bransch är mindre viktig.

 

Några investerare som har varit med tidigare år är Eva Edenhammar, Anders Holm och Jan Barchan.

Ver peliculas online