Maxa Malmö

Din tillväxtresa börjar här

Maxa Malmö arrangerades för femte gången 2018 och har genom åren lockat flera hundra företagare att ta chansen att ha speed dates med framgångsrika företagsledare och investerare. Efterfrågan är stor bland Malmöföretagare att få det efterlängtade kapitaltillskottet eller nätverket som de behöver för att kunna bygga ut sin verksamhet.

Ansökningstiden för Maxa Malmö 2018 gick ut den 19 februari. Själva arrangemanget Maxa Malmö ägde sedan rum den 13 april 2018 på Studio i Malmö. I dagsläget är inget nytt datum satt för 2019.

Kika gärna i menyn till vänster för att läsa om några exempel på tidigare deltagare i Maxa Malmö. Vill du läsa om hur det har gått på Maxa Malmö speed dates genom åren? Under fliken Maxa Malmö i siffror har vi samlat en massa fakta, statistik och inte minst bilder på hur det såg ut varje år.

Du möter framgångsrika investerare på Maxa Malmö

Våra investerare är framgångsrika Malmöföretagare som själva startat och byggt upp företag. Gemensamt för alla är att de vill vara med och bygga ett bättre Malmö med fler Malmöbor i anställning. Detta kan vi göra genom att utveckla fler framgångsrika företag som växer och skapar fler jobb.

Du möter dem på Maxa Malmö. De vill höra dina framtidsplaner, dina idéer och visioner. Kanske kommer investeraren bli din mentor, ställa upp med affärsrådgivning eller investera i ditt företag. Du har framför allt en chans att lägga till en grymt bra affärskontakt till ditt nätverk!

Några investerare som har varit med tidigare år är Eva Edenhammar, Dan Magnusson, Anders Holm och Dan Olofsson.

 

Vi vill se dig att lyckas

Tillväxt Malmö, som står bakom arrangemanget, är ett unikt samarbete mellan näringslivet och Malmö stad. Vi erbjuder personlig och kvalificerad affärsutveckling för Malmöföretag med tillväxtambitioner. Genom att utveckla företag och bidra till tillväxt skapas fler jobb, vilket är grundtanken med vårt arbete. Fler människor i arbete ger ett bättre Malmö.

Maxa Malmö gör vi för att vi ser att många av stadens företag och entreprenörer behöver tillgång till kapital och extern kompetens för att kunna växa. Genom vårt nätverk av investerare skapar vi mötesplatsen Maxa Malmö.

Ansökningstiden för Maxa Malmö 2018 har gått ut. Vill du veta mer om Maxa Malmö är du välkommen att kontakta projektledaren och affärsutvecklaren Petra Lundgren på petra.lundgren@tillvaxtmalmo.se eller 0708-50 59 47.

Ver peliculas online