Inspireras av talarna på Maxa Malmö Speakers Corner

I årets Maxa Malmö tar vi del av kunskap och inspiration från utvalda talare, alla lika aktuella inom tillväxt, affärsutveckling och företagande. Hur bygger man framgångsrika företag och varumärken? Hur tänker en investerare? Hur lyckas man med det omöjliga? Få svar på många av dina frågor på Maxa Malmö den 5 april!

Är du nyfiken på talarna vid Speakers Corner 2019?

Den som väntar på någonting gott… Vi vill inte avslöja allt ännu – en del av våra talare är hemliga ett litet tag till! På denna sida kommer vi efterhand att presentera de personer som kommer att medverka på årets Speakers Corner. Håll utkik!

Ali Eftekhari – grundare av Big Slap

Ali Eftekhari är en av talarna på Maxa Malmö. Han är grundare av housefestivalen Big Slap i Malmö, utsedd till Årets Eventskåning 2016 samt drivande i Steve Angellos projekt ”För vårt Malmö” som stöttar och hjälper utsatta barn i utanförskap.

Åsa Righard – advokat på advokatbyrån Gulliksson

Advokaten Åsa Righard delar med sig av sina erfarenheter och kunskaper när det gäller varumärkesfrågor och berättar om vikten av att vårda sitt företag och skydda sin verksamhet. Gulliksson är en advokatbyrå med många expansiva och innovationsrika kunder.

Åsa Righard

Köp din biljett till Maxa Malmö 2.0 här >>
Ver peliculas online