Inspirerande talare på Maxa Malmö Speakers Corner

Ali Eftekhari – grundare av Big Slap

Ali Eftekhari är en av talarna på Maxa Malmö. Han är grundare av housefestivalen Big Slap i Malmö, utsedd till Årets Eventskåning 2016 samt drivande i Steve Angellos projekt ”För vårt Malmö” som stöttar och hjälper utsatta barn i utanförskap.

Åsa Righard – advokat på advokatbyrån Gulliksson

Advokaten Åsa Righard delar med sig av sina erfarenheter och kunskaper när det gäller varumärkesfrågor och berättar om vikten av att vårda sitt företag och skydda sin verksamhet. Gulliksson är en advokatbyrå med många expansiva och innovationsrika kunder.

Åsa Righard

Johan Book – populär föreläsare och författare

Johan Book berättar om hur behoven och kraven i det moderna arbetslivet ser annorlunda ut än tidigare. Idag skapas resultaten i mycket högre grad tillsammans. Det ställer ökade krav på, men ger även massor av möjligheter för både ledning, chefer och medarbetare.

Med grund i världens mest evidensstarka arbetspsykologiforskning går Johan steg för steg igenom olika kriterier för bl a ökat engagemang, bättre samarbeten och ökat välmående.

 

Johan Book

Linda Ynner – FlyBy Events

FlyBy Events är grundat och drivs av Linda Ynner. Med flyg och flygsimulator som utgångspunkt arrangerar FlyBy Events unika upplevelser som både är utvecklande och underhållande. Luftrummet är en plats långt bortanför din trygghetszon, vilket är en bra utgångspunkt för att lära dig och träna på egenskaper som är viktiga för din personliga ledarutveckling.

 

Ver peliculas online