Inspireras av talarna på Maxa Malmö Speakers Corner

I årets Maxa Malmö tar vi del av kunskap och inspiration från utvalda talare, alla lika aktuella inom tillväxt, affärsutveckling och företagande. Hur bygger man framgångsrika företag och varumärken? Hur tänker en investerare? Hur lyckas man med det omöjliga? Få svar på många av dina frågor på Maxa Malmö den 5 april!

 

Ali Eftekhari – grundare av Big Slap, kl. 16.15-16.30

Ali Eftekhari är en av talarna på Maxa Malmö. Han är grundare av housefestivalen Big Slap i Malmö, utsedd till Årets Eventskåning 2016 samt drivande i Steve Angellos projekt ”För vårt Malmö” som stöttar och hjälper utsatta barn i utanförskap.

 

Åsa Righard – advokat på advokatbyrån Gulliksson, kl. 14.15-14.30

Advokaten Åsa Righard delar med sig av sina erfarenheter och kunskaper när det gäller varumärkesfrågor och berättar om vikten av att vårda sitt företag och skydda sin verksamhet. Gulliksson är en advokatbyrå med många expansiva och innovationsrika kunder.

Åsa Righard

Johan Book – populär föreläsare och författare, kl. 15.00-15.15

Johan Book berättar om hur behoven och kraven i det moderna arbetslivet ser annorlunda ut än tidigare. Idag skapas resultaten i mycket högre grad tillsammans. Det ställer ökade krav på, men ger även massor av möjligheter för både ledning, chefer och medarbetare.

Med grund i världens mest evidensstarka arbetspsykologiforskning går Johan steg för steg igenom olika kriterier för bl a ökat engagemang, bättre samarbeten och ökat välmående.

 

Johan Book

Emma Höök – Talldungen,  kl. 13.45-14.00

Emma Höök driver tillsammans med sin man David Levung-Höök Talldungen gårdshotell i Brösarp på Österlen. Talldungen har omnämnts både på New York Times lista över besöksvärda destinationer och i The Guardian för sin restaurang och sitt mikrobageri. Under samtalet i Speakers Corner berättar Emma om hur det är att driva företag med stor passion och mycket hjärta men även om de utmaningar hon stöter på.

Emma Höök

Köp din biljett till Maxa Malmö 2.0 här >>
Ver peliculas online