Speed dates mellan investerare och företagare

 

Vill du presentera din affärsidé för några av Malmös vassaste investerare?

Under Maxa Malmö samlar vi några av Malmös tyngsta investerare under ett och samma tak. Ansök om en plats på Maxa Malmö speed date för möjligheten att presentera din affärsidé för investerarna.

Läs mer om Maxa Malmös investerare här >>

Vem söker vi?

Vi söker vanliga och ovanliga företag inom alla branscher som behöver pengar eller extern kompetens för att växa och anställa fler. Vi söker dig som driver ett företag i Malmö med 3-50 anställda och har betalande kunder.

Du behöver exempelvis tillgång till nätverk, hjälp med tillväxtplan eller finansiering. Ditt företag befinner sig i en fas där du behöver öka personalstyrkan, investera i maskiner, utveckla en produkt, en tjänst eller en ny marknad.

Vad vi erbjuder?

-> Möjlighet att knyta kontakter med flera framstående investerare
-> Möjlighet att träffa upp till tre investerare i personliga möten
-> Paketering av din affärsidé inför träffen med investerarna
-> Stöd i investeringsprocessen

Speed dates mellan företagare och investerare – hur går det till?

Ansök till Maxa Malmö speed date när ansökningen öppnat den 15/11-10/2  via formuläret som kommer att finnas tillgängligt på denna sida. Löpande intervjuer och urval sker fram till sista ansökningsdagen den 10/2. Går du vidare så får du göra en kort presentation inför en jury, som sedan avgör om du går vidare till finalen den 5 april.

Inför finalen får du möjlighet till träning och coachning för att du ska ha så bra förutsättningar som möjligt på speed daten under Maxa Malmö.

Ansökningstiden för Maxa Malmö speed date 2019 öppnar den 15 november. Vill du veta mer om Maxa Malmö är du välkommen att kontakta Petra Lundgren.

Petra Lundgren, affärsutvecklare på Tillväxt Malmö

 

 

 

 

 

 

 

petra.lundgren@tillvaxtmalmo.se

0708-50 59 47.

Ver peliculas online