Våra medarbetare

Vi på Tillväxt Malmö har lång och gedigen erfarenhet av att ha arbetat både operativt och strategiskt med marknadsföring, e-handel, försäljning, ledarskap, medarbetarskap, HR, pedagogik, PR och kommunikation, coaching, verksamhetsutveckling och av att själva ha grundat och drivit företag. Vi har dessutom stora nätverk som vi generöst använder oss av när vi tillsammans utvecklar ditt företag.

 

Jan-Erik Bengtsson

Jan-Erik Bengtsson – Verksamhetsledare och affärsutvecklare 

Jan-Erik är utbildad civilingenjör med studier i företagsekonomi. Innan Tillväxt Malmö arbetade Jan-Erik operativt. Arbetslivskarriären har sträckt sig från entreprenör till chefspositioner inom teknik och försäljning i internationella företag. Framförallt i produktföretag med B2B-försäljning.

Genomgående har Jan-Erik arbetat med strategi, försäljning och ledarskap, erfarenheter som kommer väl till pass nu när uppgiften är att hjälpa ledare att växa sina företag.

Jan-Erik har varit med i Tillväxt Malmö sedan starten 2011 och beskriver det som ”världens roligaste jobb”.

När han inte arbetar tycker han om att snickra på sitt hus, träna samt njuta av vin & mat. Jan-Erik blir på extra gott humör när det går bra för MFF.

jan-erik.bengtsson@tillvaxtmalmo.se
Tel. 0709-74 35 19

Peter Öhrbom

Peter Öhrbom – Affärsutvecklare

I sin utbildningsbakgrund har Peter bland annat en jur.kand. från Uppsala universitet med specialisering på bolagsrätt och retorik.

Peter har lång erfarenhet som rådgivare till snabbväxande företag och har själv arbetat operativt i företag under snabb tillväxt under många år.

Peter har stor bredd avseende olika branscher men med särskild tyngdpunkt på tjänsteproducerande företag. På djupet kan Peter särskilt bidra med kompetens inom tillväxtstrategi, utveckling av erbjudande samt säljstrategier.

När Peter är ledig övar han gärna svingen på golfbanan eller seglar på djupa hav.

peter.ohrbom@tillvaxtmalmo.se
Tel. 0738-36 81 00

Petra Lundgren

Petra Lundgren – Affärsutvecklare

Petra är utbildad civilekonom med internationell inriktning från Lunds universitet. Med mer än tjugo års erfarenhet inom sälj- och marknadsföring är detta de områden hon fortfarande brinner mest för. ”Alla är säljare i ett bolag – det är bara inte alla som känner till det!”

Under Petras karriär har hon ägnat sig åt allt från diskettförsäljare, marknadschef på bland annat börsnoterade Doro till egenföretagare som konsult inom affärsutveckling. Gemensamt för de olika små och medelstora företagen som hon jobbat på är att flertalet har haft en fantastisk tillväxtresa.

På sin fritid gillar Petra att påta i sin trädgård eller att röra på sig ute i löprundan, på golfbanan eller på den nyinköpta SUP-brädan.

petra.lundgren@tillvaxtmalmo.se
Tel: 0708-50 59 47

Åsa Krug

Åsa Krug – Affärsutvecklare

Åsa har levt större delen av sitt vuxna liv utomlands, i bland annat Schweiz och England.

Hon studerade marknadsföring och destinationsutveckling i Zürich. I sin karriär har Åsa bland annat arbetat många år på IKEA Schweiz och IKEA England med ansvar för olika försäljningsområden och projekt, och som entreprenör med försäljning och marknadsföring av svenska designprodukter.

Med erfarenhet av strategiskt och praktiskt arbete i försäljning och affärsutveckling är Åsa skicklig på att se hur olika processer, möjligheter och kontakter kan bidra till en organisations tillväxt. Hon förespråkar vikten av att alla, organisationer såväl som individer, kan växa genom att dela kunskap, idéer och talang med varandra.

På lediga stunder tycker Åsa om att ägna sig åt något projekt i hemmet, åka på mat- och vinresor eller njuta av havet.

asa.krug@tillvaxtmalmo.se
Tel: 0724-53 54 00

Therese Dybing

Therese Dybing – Marknadskoordinator

Therese är utbildad produktionsledare inom media och har tidigare arbetat med bland annat e-handel och contentproduktion. Hon har vana av att arbeta i sociala medier med både text, foto och film.

I rollen som marknadskoordinator får Therese utlopp för både sitt kreativa och ordningsamma sinne.

På fritiden tycker Therese om att äta gott och sluka bra serier, semestrarna tillbringas helst i sommarstugan vid Vättern.

therese.dybing@tillvaxtmalmo.se
Tel: 073-023 24 89

Ver peliculas online