Så här går det till

 

Process_webb

 

Första mötet med en av våra affärsutvecklare

Första gången vi träffas kommer vi vilja veta allt om ditt företag. Hur det började, var är du nu och hur ser du på framtiden. Vi pratar om dina ambitioner, möjligheter och utmaningar. Utifrån detta möte kommer vi att göra en tillväxtanalys, där vi ser om era behov kan matchas av vårt erbjudande. Om och hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt.

Rådgivning och coachning

Många av de företag vi träffar upplever att de är hjälpta framåt bara genom detta första samtal. Du får sätta ord på dina visioner i ett neutralt möte. Sedan du startade ditt företag har omvärlden och förutsättningarna ändrats. Här har du möjlighet att stanna upp, reflektera och hitta din väg framåt.

Att vara ett Tillväxt Malmöföretag

Om tillväxtanalysen visar att vi kan hjälpa ditt företag, formaliserar vi vårt samarbete och skriver ett avtal. Det innebär att du får tillgång till hela vårt erbjudande och en personlig affärsrådgivare. Era nyanställningar kommer att ingå i vår statistik kring skapandet av nya arbetstillfällen. Ditt företag kommer också vara en del av vår marknadsföring. Vi kommer att ha regelbundna uppföljningar under avtalstiden.

Om du inte blir ett Tillväxt Malmöföretag, vill ändå gärna hjälpa dig på vägen och ger gärna tips om var du kan vända dig.

Tillväxt Malmöföretag som vi samarbetar med idag.

Kontakta oss för att boka möte idag! Det enda det kostar dig är tiden, men vi lovar att det är 90 välinvesterade minuter!

Ver peliculas online