Tillväxt Malmö hjälper ditt företag att växa – kostnadsfritt!

Vi kan hjälpa dig att skapa tillväxt i ditt företag genom att erbjuda kunskap, kontakter och kapital. I vår accelerator Axxa Malmö skapar vi tillväxt genom affärsutveckling och rådgivning under ett års tid. Hos oss får du personlig och professionell rådgivning från någon av våra erfarna affärsrådgivare samt tillgång till den kunskap som våra partnerföretag besitter. I vårt nätverk ingår även några av Malmös tyngsta investerare.

Sedan starten 2011 har vi hjälpt över 250 företag att växa så att de tillsammans skapat över 1500 nya arbetstillfällen i Malmö. Vår vision är att fler människor i arbete ger ett bättre Malmö. Låt oss hjälpa ditt företag att göra Malmö lite bättre!

Kan ditt företag komma med i Axxa Malmö?

För att kunna komma med i acceleratorn Axxa Malmö behöver ditt företag uppfylla vissa kriterier. Ditt företag ska ha säte i Malmö, ha mellan 5-50 anställda,  betalande kunder och möjlighet att skapa nya jobb. Läs mer om acceleratorn Axxa Malmö här >>

Maxa Malmö – ett evenemang för Malmös företagare och tillväxtintresserade

En gång om året arrangerar Tillväxt Malmö Maxa Malmö. Det är ett av årets viktigaste evenemang för Malmös företagare och tillväxtintresserade. Maxa Malmö samlar några av Malmös vassaste investerare under ett och samma tak och ger Malmöföretag chansen att presentera sin affärsidé för dem.

Maxa Malmö är även ett evenemang för dig som vill ha ny kunskap och inspiration, eller synas med ditt företag på årets viktigaste dag. Här finns ett Speakers Corner med utvalda talare och en mässa med ett antal utställare.

Läs mer om Maxa Malmö här >>

Tillväxt Malmö ger dig kunskap och inspiration

Förutom affärsutveckling erbjuder vi även kunskap och inspiration för dig som är intresserad av tillväxt och företagande. Vi bjuder regelbundet in föreläsare till frukostseminarier och frukostsamtal. Du får då både en god frukost och nya kunskaper. Exempel på tidigare föreläsare och ämnen:

Johan Wessman om möjligheter och utmaningar på den danska marknaden >>

Elin Perttu om konkurrenskraft genom välfungerande team >>

Johan Åberg om hur du kommunicerar framgångsrikt med dina kunder på Linkedin >>

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att inte missa våra evenemang och seminarier.

Varmt välkommen till oss på Tillväxt Malmö, vi hoppas att vi kan hjälpa dig och ditt företag att växa!

 

 

Ver peliculas online