Skapa din tillväxt i Axxa Malmö

Vi tror på att jobba sig till tillväxt.Vi har arbetat med över 200 bolag som har skapat tillväxt och fler arbeten i Malmö. Vi har använt våra erfarenheter till att skapa ett acceleratorprogram som kan anpassas efter just dina tillväxtbehov.

Redan på vårt första möte vill vi veta allt om ditt företag. Tillsammans gör vi en utvärdering om vi är rätt för varandra. Vi gör en tillväxtanalys och om det finns tillväxtpotential, skrivs du in i vårt acceleratorprogram Axxa Malmö. Arbetet mot en tillväxtplan påbörjas.

Våra affärsutvecklare arbetar med max 20 företag åt gången. Det innebär att vi bygger nära relationer med våra företag. Vi är tillgängliga och vi har alltid möjlighet att ta ett möte mellan mötena.

Det innebär också att vi kommer att ställa krav på dig. Vi har höga förväntningar på att du ska jobba mot våra överenskomna målsättningar.

Du får tillgång till…

–  Våra affärsutvecklares kompetens och erfarenheter

–  Våra events med nyttiga, kunskapsfyllda och inspirerande seminarium

–  Våra partners expertis

–  Vårt stora nätverk

Målet är tillväxt och nya jobb

Utifrån vårt gemensamma arbete under Axxa-året skapas din tillväxtplan. Den kommer att vara ditt verktyg för företagets fortsatta tillväxt.

Hör av dig idag, så tar vi det där första, viktiga steget mot din tillväxt! Kontakta oss! Gå från att gissa till att planera din tillväxt.

 

Ver peliculas online