Nyheter

Vi välkomnar fyra nya tillväxtföretag!

‍Vi är glada att få välkomna fyra nya företag till vår tillväxtfamilj, där vi under det kommande året kommer att arbeta tillsammans för att skapa tillväxt och utveckling.

September 19, 2024

Vi är glada att få välkomna fyra nya företag till vår tillväxtfamilj, där vi under det kommande året kommer att arbeta tillsammans för att skapa hållbar tillväxt och utveckling. Genom coachning, nätverk och expertstöd kommer vi att hjälpa dessa duktiga företag att ta nästa steg i sin resa.

The Tribe är ett Malmöbaserat IT-konsultbolag med handplockade medarbetare. De fokuserar på att matcha varje konsult med rätt uppdrag och tar hänsyn inte bara till teknisk kompetens, utan också till värderingar och målsättningar för att uppnå bästa möjliga resultat.

Riksskydd erbjuder ID-skydd, spärrskydd och nyckelbrickor för att ge sina kunder en ökad trygghet. Ett ID-skydd skyddar både före, under och efter en ID-kapning. Spärrskyddet gör det enkelt att spärra pass, kreditkort och mobiltelefon vid förlust. En nyckelbricka ökar chansen att du får tillbaka dina borttappade nycklar.

Scania Bemanning är specialiserade på bemanning inom lager, logistik och tillverkande industri. De erbjuder både hyrrekrytering och flexbemanning. Hyrrekrytering är inriktad på längre uppdrag där företaget ofta tar över anställningen efter några månader. Med flexbemanning kan kunder få extra stöd under hektiska perioder, som exempelvis vid högtider.

Solceller Syd tillhandahåller solceller, batteripaket och laddboxar för elbilar. De tar hand om hela processen – från projektering och offert till installation, driftsättning och bidragsansökan. Solceller Syd vänder sig till både privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag.

No items found.
Filtrera:
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Ta del av våra nyheter: